Higiénia, HACCP

 

<<< Ön belépett a Higiénia HACCP menübe , válasszon a legördülő menüsorból!

 

 

 

HACCP nemzetközileg elfogadott rendszer arra, hogy a lehetséges veszélyeket azonosítsuk, értékeljük, kezeljük a biztonságos élelmiszerek forgalmazása érdekében, valamint rendszer arra, hogy meghatározza, egyes tevékenységeket ki, hol, hogyan és mikor végezze a fogyasztók egészségvédelme és biztonsága érdekében.

 

A HACCP rendszer működtetése kötelező jellegű 2004. májusától mind az élelmiszer előállítással és forgalmazással foglalkozó, mind pedig a vendéglátás és közétkeztetés területén működő cégek számára.

 

A Gastro Medinox Kft. által forgalmazott vegyszerek és higiéniai termékek minden szempontból megfelelnek a HACCP rendszer követelményeinek.

Amennyiben szükséges segítséget nyújtunk a rendszer kiépítésében is.